Tango Argentino

Passie, muziek, omhelzing, connectie…

”Onlosmakelijk aan elkaar verbonden, in absolute harmonie, bewegen we als één lichaam over de dansvloer. Helemaal in het hier en nu. De rest van de wereld is verdwenen. Alles valt samen in diepe verbondenheid: de muziek, de intense connectie, de eigen diepere essentie…”

                                                                                                                              Tango danser

Argentijnse tango is een improvisatiedans vol van elegantie en passie. Er zijn geen van te voren vastgelegde dansfiguren. Met een aantal basispassen kan oneindig veel geïmproviseerd worden.

Tango is een dialoog tussen twee mensen in innige omhelzing.   En net als gesprek tussen twee mensen kan het verstild, ingetogen, hartstochtelijk of dan weer speels en uitbundig zijn…

Er valt heel veel over tango te zeggen, maar een ding zal iedere tango danser beamen: tango gaat diep, tango voert naar binnen, tango verbindt en iedereen zou het moeten ervaren! Het is verslavend leuk en laat je niet meer los.

Met veel passie en toewijding dragen we Argentijnse tango over aan ieder die het wil leren door middel van workshops, cursussen, demo’s, optreden en privélessen. 

Welkom!