Tango Essentials

Een diepe duik in een van de essentiële tango thema’s.

Een keer per maand, in een kleine groep (max 8 paren), nemen we een diepe duik in een van de Essentiële tango thema’s. We werken aan de danstechnieken die de kwaliteit van onze sociale dans vergroten. We brengen meer comfort en connectie in de omhelzing. We ontwikkelen meer de  imrpovisatievrijheid en creativiteit van onze dans.  Ons focus ligt op het ‘dancing ordinarily things extra ordinarily well’.

Elke Tango Essentials dag heeft een duidelijk afgebakend onderwerp. Dit maakt het mogelijk om Tango Essentials los te volgen maar ook als onderdeel van de cursus. De dag bestaat uit 3,5 uur lang workshops met de pauze.

 

Data en thema’s

 
21 november “Giros y Contra-giros”
 
19 december “Boleos y Sacadas”
 
16 januari “Turns in full contact embrace”  — uitgesteld naar 20 februari
 
20 februari “Abrazo Milonguero … voor gevorderde dansers” —– uitgesteld  naar 20 maart

 

Dansniveau

We werken op twee niveaus:  Gevorderd/Halfgevrderd en Gevorderd/Zeer-Gevorderd. Voor beide niveau’s zijn de thema’s hetzelfde, alleen het tempo en de complexiteit van de ofeningen zal bij de ene groep iets hoger liggen dan bij de andere.

Tijden

10:00 – 13:30 (met pauze tussen)  Gevorderd/Halfgevrderd
 
14:00 – 17:30 (met pauze tussen)  Gevorderd/Zeer-Gevorderd

 

Docenten

Natalia Saklakova & Carlos Alberti

 

Lokatie

La Cappella, Oude Velperweg 36A, Arnhem

 

Prijs

 Losse Essentials kost  € 40,- per persoon.

 

Voor aanmelden vul onderstaande aanmeldingsformulier in. Na ontvangst wordt zo snel mogelijk een bevestiging en verdere informatie verstuurd.