Natalia Saklakova

Wordt al meer dan 15 jaar steeds opnieuw betoverd door de elegantie, intense connectie en veelzijdigheid van de Argentijnse tango. Tango is voor haar een rijke bron van inspiratie, plezier en ontwikkeling. Sinds ze de Argentijnse tango ontdekte reisde ze door heel Europa  om les te krijgen van de beste tangodocenten. Ze blijft zich ontwikkelen en danst veel in binnen en buitenland het liefst in milonguero-stijl, de traditionele manier van tango dansen zoals je deze in Argentinië nog altijd tegenkomt in de salons. 

“Als docent dansexpressie en danscoach nodig ik mensen uit om in beweging te komen vanuit hun gevoel, via de beweging uitdrukking te geven aan wat je van binnen beleeft. Ook in tangolessen inspireer ik tango te dansen met je hart: ‘Think less, feel more…’ eenvoudig, gepassioneerd, muzikaal en verbonden. Daar word ik intens blij van. Ik besteed speciale aandacht aan de ontwikkeling van de bewegingskwaliteit. De focus in mijn lessen ligt op dansplezier, techniek, muzikaliteit en connectie.”

Vol overgave draagt Natalia haar liefde voor de tango over aan haar leerlingen. In haar lessen gebruikt ze instrumenten vanuit Laban bewegingsanalyse, Skinner release, Dansexpressie en Yoga.