Natalia Saklakova

Wordt al meer dan 15 jaar steeds opnieuw betoverd door de elegantie, intense connectie en veelzijdigheid van de Argentijnse tango. Tango is voor haar een rijke bron van inspiratie, plezier en ontwikkeling. Sinds ze de Argentijnse tango ontdekte reisde ze door heel Europa  om les te krijgen van de beste tangodocenten. Ze blijft zich ontwikkelen en danst veel in binnen en buitenland het liefst in milonguero-stijl, de traditionele manier van tango dansen zoals je deze in Argentinië nog altijd tegenkomt in de salons. 

Ontdek meer ›

Franc Duking

Is een gedreven, enthousiaste docent met een bijzonder gevoel voor de muziek. Zijn missie is het uitdragen en verdiepen van de verbinding tussen dansers in de tango. De dans begint voor hem in een samenzijn, vanuit je eigen sensitiviteit, in het moment. “In het eerste beginnersweekend Argentijnse tango dat ik volgde werd ik meteen gegrepen door het spel met het contact en ook door de prachtige muziek. Na 15 jaar is de dans voor mij steeds weer een mogelijkheid tot nieuwe ontdekkingen!

Ontdek meer ›

Carlos Alberti

Carlos Alberti vertrok in de jaren 90 uit zijn geboorteland Argentinië naar Amsterdam om daar zijn studie aan de filmacademie voort te zetten. De Argentijnse Tango nam hij als kostbaar erfgoed mee in zijn bagage. In 1997 begon Carlos met het geven van tangolessen in Amsterdam. Carlos is een milonguerodanser pur sang en reist ieder jaar terug naar Buenos Aires om zich te laten inspireren, zich te ontwikkelen en de nieuwste trends in de milonga’s op de voet te kunnen volgen.

Ontdek meer ›