Dans voor bedrijven

Workshop Creatieve Dans voor bedrijven en organisaties.

Ieder mens is uniek en beweegt op zijn eigen unieke manier. Dit is het uitgangspunt in onze workshop Creatieve Dans. U wordt geïnspireerd om op een laagdrempelige manier uw eigen bewegingsmogelijkheden te onderzoeken, uzelf creatief via dans uit te drukken en samen u eigen dans te creeren. In een prettige en ontspannen sfeer wordt u uitgenodigd om in beweging te komen vanuit uw beleving en vanuit een thema. De opdrachten zijn speels en eenvoudig maar hebben diepgaand karakter. In dit proces ben je sociaal, fysiek, emotioneel en creatief bezig.

Workshop Creative Dans is een uitstekend middel om op een andere manier elkaar te leren kennen en uw teamspirit te verhogen. Het gebruik van technieken en inzichten uit Dansexpressie, Mindfulness, Laban Bewegingsanalyse en DansCoaching  maakt het mogelijk om deze workshop goed aan te sluiten op verschillende thema’s zoals:

In beweging!

Balans en stabiliteit

Leiden en volgen

Verbinden

Vitaal en gezond

Meer energie, creativiteit en plezier

Uit je comfort zone!

enz..

Creatieve Dans workshop kan ook een leuk onderdeel van uw personeelsdag zijn. Het is een ideaal manier om mensen op een speelse manier in contact te laten komen, actief te ontspannen en samen plezier te hebben.

We bereiden onze workshops steeds voor met een verkennend gesprek. Zo kunnen we goed aansluiten bij de thema’s en behoeften van uw organisatie.

De workshops zijn geschikt voor alle leeftijden en stellen geen fysieke eisen aan de deelnemers.

Prijs, opzet en thema in overleg: contact